I vores genbrugsbutikker kan du finde rigtig mange gode ting.

Vi har tøj, møbler, inventar, køkkengrej og service, nips, it-udstyr mv.

Du kan være heldig og gøre nogle gode kup. Vi har masser af fedt tøj til en meget billig pris. Lige nu er møbler i teak meget efterspurgt, så du skal være oppe på dupperne for at finde dem inden de er på vej ud af butikken igen.

Butikkernes indtægter går ikke til direktionsvogn og fede lønninger.  I 2014 havde vores butikker et overskud på kr. 1.262.415. Og de penge går til at lave socialt arbejde hér i Holbæk. Vi laver brugte skjorter om til varm mad i varmestuen ;-)

Har du selv nogle ting i overskud? Du kan aflevere dit genbrugsguld i vores to butikker og i huset i Klosterstræde.
Foran butikken på Havnevej står der tøjcontainere, hvor effekter kan afleveres døgnet rundt.

Vi kommer gerne hjem til dig og henter dit genbrugsguld. Vi tømmer også gerne dødsboer. Ring på 5944 2011.

Det tøj, som Kirkens Korshær ikke kan sælge i butikkerne går ikke til spilde. Det bliver sendt videre til værdigt trængende på Balkan.