Vi har en lang og fyldig ønskeseddel.

Den er fyldt med ønsker. Ønsker, der presser sig på lige hér og nu. Og vi har ønsker og gode tanker og håb for fremtiden. Alle sammen båret af håbet om at kunne gøre en forskel for dem, der lever livet på kanten.

På vores ønskeseddel står lige nu:

Økonomisk støtte

Økonomisk støtte, så varmestuen kan holde åbent i weekends og helligdage.
Det gi’r så meget mening. Behovet for mad og omsorg – nogen der gider kigge dig i øjnene – holder ikke weekend. Og det gør ensomheden heller ikke. Tværtimod. Derfor ville det kunne gøre en kæmpe forskel, hvis de socialt udsatte og udstødte i Holbæk-området, Nordvestsjælland og Odsherred også kunne have glæde af varmestuens tilbud i weekends og helligdage.

PC’ere

Vi har virkelig brug for nogle pc’ere, der er udstyret med software, der har taget turen med ind i dette årtusinde. Vores bruger-pc’ere kører Windows XP og dér er al støtte og support ophørt i april måned 2014. Så vi har påtrængende brug for nogle pc’ere.

Fra november 2014 er det et krav, at alle borgere skal kunne kommunikere digitalt med offentlige myndigheder. Det er en helt konkret udfordring for mange af vores brugere, som ikke har pc og adgang til internettet. Og derfor har vi brug for nogle pc’ere, som vi kan stille til rådighed for brugerne, så de kan komme i kontakt med kommune, region og statslige institutioner.

Grønne glæder

Sidste år fik vi gjort rigtig meget ved gårdhaven i Klosterstræde. Og det var til stor glæde for brugerne. Men vi har stadig brug for krukker, jord og blomster.

Vi vil rigtig gerne skabe et godt gårdhavemiljø for vores beboere på Havnevej, og dér mangler vi krukker, jord og blomster.

Vi lægger stor vægt på, at huset i Klosterstræde skal føles rart at komme ind i. Et hus, hvor man føler varme og hvor man føler sig velkommen. Det gør vi bla. ved at huset er propfyldt med planter og blomster. Så hvis du har en plante eller en krukke i overskud så lad os få glæde af det. Vi lover at pusle og pleje om det grønne, som kan bringe glæde i vores hus.

Telefoner
Vi modtager gerne mobiltelefoner til brugerne. Mange af vores brugere mister ofte deres mobiltelefoner. De bli’r tabt i en rus eller de bli’r stjålet. Når man lever livet på kanten, så er mobilen et vigtig, ja uundværligt redskab. Så hvis du har en, to eller tyve mobiler liggende i skuffen, som du ikke bruger mere, så lad os få dem. Vi kan med garanti give dem videre hvor det gavner og gi’r mening.

Kaffe
De seneste år har Kirkens Korshær haft et fint samarbejde med Merrild Kaffe, der har doneret kaffe til alle vores varmestuer. Desværre har Merrild valgt at stoppe samarbejde fra april 2014 Det betyder, at vi her i Holbæk pludselig skal finde penge til brygning af ca. 30 liter kaffe hver dag.

Det vil virkelig gøre en forskel, hvis vi kan finde en sponsor, der vil støtte os med midler, så vi fortsat kan sælge en kop kaffe i varmestuen for én krone.