skilt

Socialt arbejde i mere end 100 år

Kirkens Korshær er en privat, social hjælpeorganisation med rod i folkekirken, som startede i 1912. Vi virker blandt samfundets marginaliserede og udstødte: ensomme, hjemløse, psykisk syge og misbrugere.

Kirkens Korshær arbejder ud fra et kristent menneskesyn. Vi synes, at ethvert menneske er unikt og uendeligt værdifuld. Alle mennesker har krav på absolut respekt, uanset social status. I Kirkens Korshær siger vi, at vi møder vores medmennesker i øjenhøjde, også når de ligger ned.

Kirkens Korshær har cirka 400 ansatte og 8.000 frivillige medarbejdere. Arbejdet støttes mange steder af stat og kommuner, men pengene til Kirkens Korshærs arbejde kommer primært ind gennem indtjening fra mere end 200 genbrugsbutikker og privat indsamlede midler.

Kirkens Korshær i Holbæk

Kirkens Korshær har været i Holbæk siden 1927. Vi har varmestuen ‘Klostercaféen’ i Klosterstræde og bofællesskaber i Klosterstræde og på Havnevej. Vi driver genbrugsbutikken på havnevej i Holbæk.

Vi åbner den 8. juni 2018 ny stor genbrugsforretning i Holbæk Mega center, Frejasvej 24, 4300 Holbæk.

Vi er tre ansatte og cirka 80 frivillige medarbejdere. Derudover har vi en del borgere med opgaver i huset som aktiverede, i praktik, i arbejdsprøvning og i samfundstjeneste.