walk and talk
ud i det blå med bussen
udflugter
hjælp med mad
hjælp med møbler og inventar
sygehusbesøg
bisidder
efterværn

Div. støtte
Det kan vi hjælpe dig med: tøjvask, bad, tøjudlevering, mad, Vi lægger vægt på at få nogle gode oplevelser sammen f.eks i form af ture, spille spil, tage på sommerlejr etc.

kan få hjælp til kontakt med offentlige myndigheder eller med andre problemer
• kan få dig et bad og noget varmt tøj
• kan få gratis, mobil retshjælp
• kan få adgang til internettet

bisidder

hjælp med ansøgninger mv.

Samtale med en præst
Hver fredag fra middagstid er der en præst i varmestuen og der har du mulighed for at tale med dem. Det kan være en hyggesnak om dagen og dagligdagen over et måltid mad eller det kan være en personlig, fortrolig samtale på tomandshånd. Kim, Anne Kathrine, Michael og Nana skiftes til at komme.

Juleaften

Juletiden er fuld af traditioner og det er også blevet en tradition, at Kirkens Korshær i Holbæk holder FÆLLES JULEAFTEN i Tuse Forsamlingshus.

FÆLLES JULEAFTEN er åben for alle, der har lyst til at samles og fejre julen med hinanden.  Ingen bør sidde alene juleaften, hvis ikke de har lyst. Der er deltagere fra varmestuen og bofællesskabet. Og så er der rigtig mange deltagere – ikke bare fra Holbæk, men fra hele Nordvestsjælland og Odsherred. Sidste jul var vi 110 deltagere. Og det er en rigtig dejlig og hyggelig måde at holde juleaften på. Det gi’r god mening at være mange sammen til at fejre julen. – Og så er vi aldrig i tvivl om, om vi er nok til at nå rundt om juletræet.

Julehjælp
Vi uddeler julehjælp (gavekort til lokalt supermarked og/eller legetøjsbutik) til socialt udsatte og udstødte for dermed at kunne skabe lidt bedre mulighed for en god jul.

Ensomheden presser sig også på blandt fængslede; derfor uddeler vi julekurve til de indsatte i Holbæk Arrest med feks. lækkerier, chokolade, slik, kager, kaffe, musik og daglige fornødenheder i håbet om at kunne forsøde lange, ensomme dage.

Sommerlejr
Den sidste uge i august måned er vi på sommerlejr. Vi tager til korshærens hyggelige feriekoloni ‘Skaverup’ sydvest for Vordingborg. Vi nyder god mad, naturen og det gode selskab. Og så tager vi på små ture ud i sommerlandet. Det er hyggelige dage, som betyder et afbræk i en ellers ofte kaotisk hverdag. For nogen af deltagerne er det den eneste gang i løbet af året, at de kommer uden for bygrænsen og kommer væk fra det kaos, som præger hverdagen.

Foredrag
Det er muligt at få besøg i sin virksomhed, forening, uddannelsesinstitution, kirke mv. og få et foredrag og høre nærmere om vores sociale arbejde i Holbæk og omegn – om varmestue, om bofællesskab og om at være der for nogen hvor ensomheden og håbløsheden runger mest nådesløst.

Kontakt korshærsleder Rasmus Hansen for nærmere aftale.